marți, 15 decembrie 2009

Uite, si iarna si-a intrat in drepturi!

Desi anevoios, sfarsitul de an pare sa aseze lucrurile intr-o ordine firesca. Ultimele zile de decembrie incearca parca sa ne pregateasca pentru linistea sufleteasca pe care ar trebui sa o avem cu totii in suflet in preajma sarbatorilor de iarna.
Incet, incet au cazut primii fulgi de zapada la Iasi, si parca nu mai vor sa conteneasca pentru a multumi pe toti acei care speram la un pic de zapada pentru sarbatori. Zapada avem, dupa cadouri mai e de umblat dar anul acesta sacul mosului e mai subtire, deci mai putin de alergat. Si toate acestea sunt completate de faptul ca s-a terminat cu contestatiile, speram si cu circul mediatic, si maine ne va fi, in sfarsit, validat presedintele.
Si pentru a ne petrece cum se cuvine sfarsitul de an ne mai putem dori de la ai nostri alesi un pic de intelepciune incat sa avem si Guvern pana la Craciun, in speranta ca astfel se vor aseza cat de cat lucrurile si o sa reluam drumul si asa anevoios de iesire din criza.
In rest ne putem bucura de zapada care a acoperit orasul si care poate reuseste sa ne mai tina pe afara, cat mai departe de asa zisele canale de informare.
O iarna frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu